Βαριά προσγείωση πραγματοποίησε πολωνικό αεροσκάφος στη Βαρσοβία
Χωρίς τροχούς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας αεροσκάφος των πολωνικών αερογραμμών προερχόμενο από τη Νέα Υόρκη λόγω σοβαρού μηχανικού αεροσκάφους. Το Boeing 767 με 230 επιβαίνοντες προσγειώθηκε με ασφάλεια και όλοι οι επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν χωρίς τραυματισμούς.
Χωρίς τροχούς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας αεροσκάφος των πολωνικών αερογραμμών από τη Νέα Υόρκη λόγω σοβαρού μηχανικού αεροσκάφους.
Το Boeing 767 με 230 επιβαίνοντες προσγειώθηκε πάνω σε ένα παχύ στρώμα αφρού ενώ δίπλα στο διάδρομο περίμεναν πυροσβεστικά οχήματα. Το αεροδρόμιο είχε κλείσει προσωρινά για τις υπόλοιπες πτήσεις.
Εκτός από μερικές σπίθες που πετάχτηκαν, όπως έδειξαν και τα τηλεοπτικά πλάνα, δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα.
Στη συνέχεια τα πυροσβεστικά οχήματα έριξαν προληπτικά νερό για να εμποδίσουν μία ενδεχόμενη πυρκαγιά και αργότερα εκκενώθηκε το αεροσκάφος με ασφάλεια.
«Όλες οι διαδικασίες τηρήθηκαν και, χάρη σε αυτές, κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας LOT.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: Αναγκαιότητα η επένδυση στην εθνική άμυνα – Η Ελλάδα προχωρά σταθερά και τολμηρά μπροστά
- Ρόδος: Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου
- Τασούλας για 25η Μαρτίου: Το 1821, οι πρόγονοί μας ανέλαβαν και εκπλήρωσαν για μας την ευθύνη της ελευθερίας μας
- Νέος εκβιασμός Όρμπαν στην Ουκρανία: Κλείνει τη στρόφιγγα φυσικού αερίου μέχρι να αποκατασταθεί η ροή στον Ντρούζμπα
- Λίγο πριν τα 100 – Διασημότητες άνω των 90 ετών, τότε και τώρα
- «Χρόνια Πολλά Ελλάδα» ευχήθηκε στα ελληνικά ο Αντόνιο Κόστα – Το ευχετήριο βίντεο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο