Δεκάδες εμπρησμούς πολυτελών αυτοκινήτων φέρεται να διέπραξε άνδρας στο Βερολίνο
Ένας άνδρας που συνελήφθη από την γερμανική αστυνομία φέρεται να ομολόγησε δεκάδες εμπρησμούς πολυτελών αυτοκινήτων στο Βερολίνο μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο από τις αρχές του χρόνου κάηκαν εκατοντάδες άλλα αυτοκίνητα, με τους δράστες των υποθέσεων να είναι ακόμη άγνωστοι.
Ένας άνδρας που συνελήφθη από την γερμανική αστυνομία φέρεται να ομολόγησε δεκάδες εμπρησμούς πολυτελών αυτοκινήτων στο Βερολίνο μέσα στο καλοκαίρι.
Πρόκειται για έναν 27χρονο άνεργο ο οποίος παρακινήθηκε από αισθήματα οργής και φθόνου κατά των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων, όπως αναφέρει το BBC.
Μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου φέρεται να έκαψε 67 αυτοκίνητα ενώ καταστράφηκαν άλλα 35 που βρίσκονταν κοντά σε αυτά που κάηκαν.
Ωστόσο από τις αρχές του χρόνου καταγράφονται πάνω από 450 εμπρησμοί στο Βερολίνο, στην πλειοψηφία τους σε πολυτελή αυτοκίνητα.
Οι εμπρησμοί είχαν αποδοθεί αρχικά σε ομάδες με πολιτικά κίνητρα. Οι Αρχές είχαν διαθέσει εκατοντάδες αστυνομικούς σε ειδικές περιπολίες για τον εντοπισμό των δραστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάρι Στάιλς: «Ο Λίαμ Πέιν ήταν ένας εξαιρετικά ξεχωριστός άνθρωπος»
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση «Αποτυπώματα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
- The Expla-in Project | Αναποφάσιστοι: Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι συμβαίνει με τη «γκρίζα ζώνη» των ψηφοφόρων;
- Ο πόλεμος εισέρχεται στη δεύτερη φάση – Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν
- The Expla-in Project| Ευλογιά προβάτων: Συναγερμός στην Ήπειρο πριν το Πάσχα. Πώς εξαπλώθηκε σε 18 μήνες;

