Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την προγραμματισμένη για τις 18 Οκτωβρίου 2011 ανακοίνωση ενός ή περισσότερων νέων προϊόντων από την Motorola Mobility που αφορά και την ελληνική αγορά, καθώς την ίδια πρόσκληση απέστειλε στα ελληνικά μέσα επικοινωνίας και η Motorola Mobility Hellas.

Με μια μυστηριώδη ως προς το αντικείμενο πρόσκληση, η εταιρεία μας καλεί να δούμε κάτι «πιο έξυπνο, πιο γρήγορο και πιο λεπτό», χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να αποδωθούν είτε σε ένα νέο τάμπλετ Motorola Xoom, είτε σε ένα ένα νέο smartphone, μετά το βραβευμένο Atrix ή κάποιο άλλο έξυπνο κινητό της εταιρείας. Εντούτοις, το πρώτο Atrix μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, αντί 499 ευρώ.

Περισσότερο πιθανό θεωρούμε να ανακοινωθεί ένα νέο Xoom, όταν ήδη από καιρό ακούγεται η φήμη ότι η Motorola έχει στα σκαριά μια έκδοση με οθόνη διαγωνίου κάτω των 10 ιντσών.

Εντούτοις, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα νέο smartphone, κυρίως λόγω της αναφοράς σε κάτι «πιο έξυπνο». O ξένος Τύπος αναφέρεται συχνά στο φημολογούμενο Droid RazR ή Motorola Spyder, το οποίο λέγεται ότι θα βασίζεται σε διπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz, θα υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE και την εγγραφή βίντεο σε Full HD με οθόνη qHD (960×540 pixel).

Μάλιστα, το engadget.com βασίστηκε σε μια λεπτομέρεια που μάλλον δεν έλαβαν υπόψιν τους οι άνθρωποι της επικοινωνίας της Motorola: το όνομα αρχείου στην επισυναπτόμενη πρόσκληση ήταν spyderlaunchinvite.

In.gr Τεχνολογία