H νέα online εκστρατεία της Greenpeace για την προστασία των ελληνικών ψαριών
Η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ελληνικά ψάρια και τη χρήσης της μηχανότρατας, που στέλνει ξανά στο βυθό της θάλασσας κάθε χρόνο 15.000 τόνους ψαριών.Καλεί όσους ενδιαφέρονται να γίνουν cyber-ακτιβιστές και να μπουν στην διαδικτυακή διεύθυνση www.posotonexeis.org
Η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ελληνικά ψάρια και τη χρήσης της μηχανότρατας, που στέλνει ξανά στο βυθό της θάλασσας κάθε χρόνο 15.000 τόνους ψαριών.
«Το ελληνικό ψάρι» επισημαίνουν «έγινε είδος πολυτελείας και σταδιακά εξαφανίζεται…»
Καλεί λοιπόν όσους ενδιαφέρονται να γίνουν cyber-ακτιβιστές και να μπουν στην διαδικτυακή διεύθυνση www.posotonexeis.org.«Προστάτευσε τον παρεξηγημένο Λούτσο» λένε στο κάλεσμά τους «και την παρέα του, που όταν πέφτει στα δίχτυα της μηχανότρατας πετιέται πίσω στη θάλασσα νεκρός γιατί δεν έχει μεγάλη εμπορική αξία. Το κρέας του όμως είναι νόστιμο και δεν πρέπει να σπαταλιέται με αυτό τον τρόπο.
Φτιάξε το δικό σου θαλάσσιο καταφύγιο, μοιράσου το με όλους τους φίλους σου και κέρδισε πόντους. Μεγάλωσε 8 παρεξηγημένα ψάρια και φόρα με περηφάνια το συλλεκτικό t-shirt που θα κερδίσεις!»
in.gr
- Ακίνητα: Μεταβιβάσεις εξπρές – Πώς ξεμπλοκάρουν κατασχεμένα σπίτια
- Τζακ Σλόσμπεργκ – Τα τελευταία λόγια που του είπε η αδελφή του Τατιάνα πριν από τον τραγικό θάνατό της
- Η δολοφονία του Χαμενεΐ αφήνει τον «άξονα» του Ιράν στο χάος
- «Ο Λουβαβού-Καμπαρό θα μπορούσε να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα»
- Πανσέληνος Μαρτίου: Απόψε το «Ματωμένο Φεγγάρι» – Πού θα είναι ορατή
- Tι έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην επιστροφή του στην δράση (vid)
