Μετά από 31 χρόνια αναμονής εκτελέστηκε στις ΗΠΑ Κουβανός που είχε σκοτώσει αστυνομικό
Άλλος ένας θανατοποινίτης εκτελέστηκε στις ΗΠΑ, μία εβδομάδα μετά την εκτέλεση του Τρόι Ντέιβις. Ο 61χρονος Κουβανός Μανουέλ Βάλ, ο οποίος επί 31 χρόνια ζούσε φυλακισμένος και με την αγωνία του επικείμενου θανάτου του, εκτελέστηκε, τελικά, την Τετάρτη.
Η εκτέλεση του έγινε με τη βοήθεια αναισθητικού, η χρήση του οποίου έχει αμφισβητηθεί, στις 19:14 τοπική ώρα, μετά από την απόρριψη αίτησης αναίρεσης της ποινής του από το Ανώτατο Δικαστήριο.
Η εκτέλεσή του έγινε μία εβδομάδα μετά από τον Τρόι Ντέιβις, ο όποιος είχε μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε σύμβολο της μάχης κατά της θανατικής ποινής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- «Είναι σκάνδαλο που αγγίζει και την κυβέρνηση» – Τι λένε τα κόμματα για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Για αυτό αλλάζει πρόεδρο η Μπαρτσελόνα
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου
- Ο EFSA υπέρ του εμβολιασμού για την ευλογιά των αιγοπροβάτων – «Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση», λέει ο Β. Κόκκαλης
- Αβέβαιο το μέλλον του Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ: «Ψάχνεται να φύγει» (pic)