Κλειστό το Σύνταγμα από τις συγκεντρώσεις ιδιοκτητών ταξί και ΑΔΕΔΥ
Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, καθώς οι πορείες των ιδιοκτήτων ταξί και της ΑΔΕΔΥ που ξεκίνησαν νωρίτερα, κατέληξαν έξω από τη Βουλή. Οι ιδιοκτήτες ταξί, που βρίσκονται για δεύτερη ημέρα σε απεργία, αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Η ΑΔΕΔΥ διαμαρτύρεται για τα «βάρβαρα μέτρα» που λαμβάνει η κυβέρνηση.
Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, καθώς οι πορείες των ιδιοκτήτων ταξί και της ΑΔΕΔΥ που ξεκίνησαν νωρίτερα, κατέληξαν έξω από τη Βουλή.
Οι ιδιοκτήτες ταξί, που βρίσκονται για δεύτερη ημέρα σε απεργία, συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας τους στην οδό Μάρνη.
Αργότερα, συνάντησαν τους συγκεντρωμένους της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα.
Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή και συγκεκριμένα η Σταδίου από το ύψος της Αμερικής, η Βασ. Σοφίας από Σέκερη και προς Χίλτον από το ύψος της Βουλής, η Βασ. Γεωργίου και η Λ. Αμαλίας από Ξενοφώντος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φειδίας Παναγιώτου: Ερευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»