ΕΛΤΡΑΚ : Στις 29 Σεπτεμβρίου η έναρξη διαπραγμάτευσης επί των νέων μετοχών
Από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 178.696 νέων κοινών / ονομαστικών μετοχών της εταιρείας ΕΛΤΡΑΚ ΑΕ που δραστηριοποιείται στην εμπορία, παραγωγή και μεταπώληση, εκμίσθωση, εισαγωγή και εξαγωγή μηχανών, οχημάτων, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρείας στο ΧΑ θα διαμορφωθεί βάσει του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και οι ανωτέρω μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και στους λογαριασμούς αξιών των Μετόχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.).
Σημειώνεται ότι με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της 10/6/2011, εγκρίθηκε η θέσπιση προγράμματος Επανεπένδυσης Μερισμάτων. Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στη συνεδρίασή της 18/07/2011 αποφάσισε την έκδοση 178.696 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,34 ευρώ που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω της επανεπένδυσης τελικού μερίσματος χρήσης 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες από κεραυνό σε διαδήλωση υποστηρικτών του Μπολσονάρου
- Κοντά σε νέα εποχή η Λίβερπουλ: «Απολύεται ο Σλοτ, τον αντικαθιστά ο Αλόνσο»
- Λέπρα: Όχι απλώς υπάρχει, αλλά πρέπει να τύχει περισσότερης προσοχής
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: Είμαι θυμωμένη, αλλά δεν έχω ευχηθεί το κακό κανενός – Δικαιοσύνη ζήτησα
- Σέρρες: Σε αναστολή καθηκόντων η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή – «Σοβαρή διοικητική παράβλεψη» λέει το υπουργείο Παιδείας
- Μπενίτεθ: «Αξίζαμε να νικήσουμε»

