«Pass για δώρα» από την αλυσίδα Γερμανός
Εκατοντάδες δώρα μοιράζει η αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός για να προσελκύσει τους φοιτητές: έως τις 31 Οκτωβρίου 2011 όσοι αγοράσουν κάποια από τα προϊόντα σε προσφορά για φοιτητές και με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσου μπαίνουν σε κλήρωση με μεγαλύτερο δώρο τα φοιτητικά έξοδα για έναν χρόνο.
Εκατοντάδες δώρα μοιράζει η αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός για να προσελκύσει τους φοιτητές: έως τις 31 Οκτωβρίου 2011 όσοι αγοράσουν κάποια από τα προϊόντα που διαθέτει και με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσου μπαίνουν σε κλήρωση με μεγαλύτερο δώρο τα φοιτητικά έξοδα για έναν χρόνο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Και αυτό το φθινόπωρο τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ γίνονται ο δημοφιλέστερος φοιτητικός προορισμός, με μοναδικές προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, για όλους τους φοιτητές.
Όλοι οι φοιτητές που επισκέπτονται τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα, έως και 31 Οκτωβρίου, με την επίδειξη τους φοιτητικού τους πάσο και με οποιαδήποτε αγορά ενός προϊόντος από μία μεγάλη γκάμα προσφορών, κερδίζουν επιτόπου μία τυχερή κάρτα που αποκαλύπτει αν είναι ανάμεσα στους εκατοντάδες τυχερούς που κερδίζουν απίθανα δώρα τεχνολογίας. Επιπλέον, ένας υπερ-τυχερός θα κερδίσει όλα τα φοιτητικά του έξοδα για έναν ολόκληρο χρόνο!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.germanos.gr» και συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://www.passgiadora.gr/.
In.gr Τεχνολογία
- Αύξηση κατά 1,5 έτος στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης
- Ριζικές αλλαγές για τους φροντιστές των ηλικιωμένων
- Οι νέοι στη Δανία κάνουν συχνά σεξ σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες
- Διατροφή: Οι κλασικές παγίδες της νηστείας
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί οι αξιωματούχοι ασφαλείας ξαγρυπνούν στον φόβο για μια κυβερνοεπίθεση
- ΕΣΕΕ: «Καμπανάκι» για την ελληνική οικονομία το μηδένισμα του κοντέρ στο εμπόριο – Οι αριθμοί πλέον «φωνάζουν»




