Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνος του τομέα Παιδείας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, κατηγορώντας την ότι ακολουθεί μονομερώς την πολιτική της και αυτό θα οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, είπε ότι οι εκλογές είναι ο μόνος δρόμος ευθύνης. «Είναι μία επώδυνη λύση, αλλά είναι η λιγότερο επώδυνη που έχουμε αυτή τη στιγμή» είπε. Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε χαρούμενοι που μιλάμε για εκλογές, αλλά είναι η μόνη λύση, εφόσον η κυβέρνηση δεν δέχθηκε να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ μας».

Χαρακτήρισε τα μέτρα που λαμβάνονται «αντιλαϊκά και δυσάρεστα» και τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει το λαό που ξεσηκώνεται.

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε καταργήσει «τους αμαρτωλούς οργανισμούς» και να είχε προχωρήσει άμεσα σε αποκρατικοποιήσεις. «Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ απέτυχε» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ