Στα 34 του χρόνια και έχοντας ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς ο Γιώργος Αλεξόπουλος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος αμυντικός θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, καθώς όπως εξηγεί στη γραπτή του δήλωση «αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό που εγώ θεωρώ επιθυμητό επίπεδο».
Στα 34 του χρόνια και έχοντας ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς ο Γιώργος Αλεξόπουλος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος αμυντικός θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, καθώς όπως εξηγεί στη γραπτή του δήλωση «αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό που εγώ θεωρώ επιθυμητό επίπεδο».
Η γραπτή του δήλωση:
«Μετά από μια μακρόχρονη πορεία στο ποδόσφαιρο, σχεδόν δεκαεφτά χρόνια επαγγελματικής παρουσίας στους αγωνιστικούς χώρους, νιώθω ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Είχα την τιμή να φορέσω τη φανέλα μεγάλων ομάδων και πάντα στόχος μου ήταν, όταν έμπαινα στο γήπεδο, να δίνω το 100% των ψυχικών και σωματικών μου δυνάμεων. Καθώς αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό που εγώ θεωρώ επιθυμητό επίπεδο, επιλέγω να σταματήσω κλείνοντας αυτό τον πρώτο επαγγελματικό μου κύκλο.
Ανατρέχοντας στα χρόνια της καριέρας μου, έχω ένα πολύ μεγάλο άλμπουμ εμπειριών, εικόνων και στιγμών. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που με εμπιστεύτηκαν στο έμψυχο δυναμικό τους, όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, καθώς ο κάθε ένας από αυτούς με δίδαξε κάτι σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, που μαζί περάσαμε εύκολες και δύσκολες στιγμές και αποτελούν την πιο δυνατή μου κληρονομιά. Ειδικά, θέλω να σταθώ στους φιλάθλους των ομάδων που αγωνίστηκα καθώς από όλους γνώρισα το σεβασμό και τη στήριξη, ειδικά στις δύσκολες στιγμές που πέρασα στη διάρκεια των σοβαρών τραυματισμών μου. Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που αποτελούσε πάντα αστείρευτη πηγή δύναμης για μένα.
Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο, γιατί κατάφερα να κάνω πραγματικότητα το μεγάλο μου όνειρο και επάγγελμα τη διασκέδασή μου: να παίξω επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Νιώθω ότι έχω πολλά ακόμη να προσφέρω στο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προσδιορίσω και να επικεντρωθώ στο μέλλον μου. Να ανακαλύψω τον τρόπο που θα κάνω χρήσιμη την εμπειρία μου, τις εικόνες μου, τη γνώση μου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.