Με παραγωγικούς φορείς συναντάται ο Γιώργος Παπανδρέου
Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς έχει το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Παπανδρέου ενόψει της ΔΕΘ, ενώ στις 5 το απόγευμα θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κινήματος στη Χαριλάου Τρικούπη. Την Τετάρτη προγραμματίζεται συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με κυριότερο θέμα στην ατζέντα το νομοσχέδιο για τα δημοψηφίσματα.
Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς έχει το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Παπανδρέου ενόψει της ΔΕΘ.
Στη συνάντηση θα παρευρεθούν οι πρόεδροι της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδας (ΟΚΕ), της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, της Εθνικής Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας, της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Από την πλευρά της κυβέρνησης θα συμμετέχουν o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών και οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εσωτερικών, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Υποδομών, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Επικρατείας.
Εν τω μεταξύ, στις 5 το απόγευμα θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κινήματος στη Χαριλάου Τρικούπη.
Την Τετάρτη προγραμματίζεται συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με κυριότερο θέμα στην ατζέντα το νομοσχέδιο για τα δημοψηφίσματα.
Ο πρωθυπουργός το πιθανότερο το απόγευμα της Πέμπτης θα μεταβεί στο Παρίσι για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ομάδας Επαφής για τη Λιβύη, την οποία συγκαλεί ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Γ.Παπανδρέου θα μιλήσει στις 27 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, σε εκδήλωση για την Ημέρα της Γερμανικής Βιομηχανίας, την οποία διοργανώνει η Ομοσπονδία Γερμανικών Βιομηχανιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
