Τηλεφωνικές επαφές του πρωθυπουργού για τις εξελίξεις σε Μέση Ανατολή και Λιβύη
Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας Κάθριν Άστον είχε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με την οποία συζήτησε τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη Λιβύη. Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο κ. Παπανδρέου είχε τη Δευτέρα τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Μαχμούντ Αμπάς, τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον Αμρ Μούσα σχετικά με τις εξελίξεις.
Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας Κάθριν Άστον είχε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με την οποία συζήτησε τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη Λιβύη, καθώς και τον ρόλο της Ελλάδας, όπως και την ετοιμότητά της να παρέχει βοήθεια για μια ομαλή και ειρηνική μετάβαση προς μια δημοκρατική διέξοδο, αλλά και για θέματα θεσμών και δημοκρατικών διαδικασιών.
Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο κ. Παπανδρέου είχε τη Δευτέρα τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον πρώην γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα είχε χθες, Δευτέρα με τους οποίους συζήτησε τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη Λιβύη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
