Ισχυρή χαλαζόπτωση σε Ημαθία, Πιερία και Κιλκίς στην «καρδιά» του Αυγούστου
Η ξαφνική αλλαγή του καιρού έφερε και ακραία φαινόμενα στη Βόρεια Ελλάδα. Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στους νομούς Ημαθίας, Πιερίας και Κιλκίς, προκαλώντας ζημιές σε γεωργικές καλλιέργειες. Το κύμα κακοκαιρίας έπληξε και τη Θεσσαλονίκη με έντονες βροχοπτώσεις και σφοδρούς ανέμους. Βελτίωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Πέμπτη, ωστόσο, οι άνεμοι θα διατηρηθούν στα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στους νομούς Ημαθίας, Πιερίας και Κιλκίς, προκαλώντας ζημιές σε γεωργικές καλλιέργειες.
Το κύμα κακοκαιρίας έπληξε και τη Θεσσαλονίκη, με έντονες βροχοπτώσεις και σφοδρούς ανέμους.
Στο φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού προστέθηκε και η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο στους 20 βαθμούς Κελσίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν έχουν αναφερθεί καταστροφές στην πόλη.
Για σήμερα, Πέμπτη στα βορειοανατολικά αναμένονται πρόσκαιρες καταιγίδες αλλά και γρήγορη βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα διατηρηθούν στα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Στις περισσότερες περιοχές η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς. Στην Αττική και την Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος θα κινηθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Aταλάντα – Ίντερ
- Sentimental Value – Μια κομψή, ψυχρή ταινία για όσους «φτιάχνουν ταινίες»
- Σπουδαία διάκριση για τη Φωτεινή Τριχά: Αναδείχτηκε κορυφαία πολίστρια του κόσμου για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα – Απεγκλωβίστηκαν άτομα
- Ναύπακτος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο θάνατος δύο αδελφών από φωτιά – Εμφανίστηκαν πέντε διαθήκες
- Το «μυστικό» του Λιούς Χάμιλτον – Η καθημερινή συνήθεια που δεν αμελεί ποτέ ο Άγγλος πιλότος

