Αποδιοπομπαίος τράγος ο Μαυροκεφαλίδης, λένε στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης
Την οργή του ενάντια στην ΕΟΚ εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Αλεξέι Κάρβανεν σχετικά με την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας να τιμωρήσει με δίμηνο αποκλεισμό τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. «Ο Λουκάς έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος, με την ελληνική ομοσπονδία να κάνει επίδειξη δύναμης. Αλλά δεν είχαν τα κότσια να τιμωρήσει παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού» είπε μεταξύ άλλων.
Την οργή του ενάντια στην ΕΟΚ εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Αλεξέι Κάρβανεν σχετικά με την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας να τιμωρήσει με δίμηνο αποκλεισμό τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.
«Είναι απάνθρωπο αυτό που του έκανε η ελληνική ομοσπονδία! Η μητέρα του είναι σοβαρά άρρωστη και δεν έχει άλλον άνθρωπο στην Ελλάδα. Το είπε στην ομοσπονδία πριν γίνουν οι κλήσεις και του αναγνώρισε τα σοβαρά του επιχειρήματα» είπε χαρακτηριστικά ο Κάρβανεν.
Και συνέχισε με ακόμα πιο σκληρά λόγια :
«Λίγες εβδομάδες αργότερα του έκανε ένα βρώμικο κόλπο και τον απέκλεισε για δύο μήνες. Μόνο αυτόν! Παρότι είχε στα χέρια της τις αποχωρήσεις των Τσατσαρή, Διαμαντίδη και Παπαλουκά. Ο Λουκάς έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος, με την ελληνική ομοσπονδία να κάνει επίδειξη δύναμης. Αλλά δεν είχαν τα κότσια να τιμωρήσει παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι