Διευκρίνιση σχετικά με την καταδικαστική απόφαση για τον τραυματισμό της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου
Σχετικά με την υπόθεση της δημοσιογράφου της τοπικής εφημερίδας της Χίου «Πατρίδα», Αγγελικής Χατζηδημητρίου, και την καταδίκη ιατρών του νοσοκομείου του νησιού για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια από τον δικηγόρο Δημήτρη Γεωργούλη λάβαμε την εξής επιστολή:
Σχετικά με την υπόθεση της δημοσιογράφου της τοπικής εφημερίδας της Χίου «Πατρίδα», Αγγελικής Χατζηδημητρίου, και την καταδίκη ιατρών του νοσοκομείου του νησιού για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια από τον δικηγόρο Δημήτρη Γεωργούλη λάβαμε την εξής επιστολή, όπου αναφέρεται:
«Στο σημερινό σας δημοσίευμα για τη δίκη των γιατρών της Χίου στην υπόθεση του τραυματισμού δημοσιογράφου, ως δικηγόρος του ιατρού Γ.Μαλακού σάς ενημερώνω ότι έχετε γράψει εντελώς άσχετα με την πραγματικότητα ειδήσεις.
»Η ασθενής προσήλθε δύο φορές στο νοσοκομείο και αντιμετωπίστηκε από γιατρούς της χειρουργικής κλινικής ΤΕΠ. Την τρίτη φορά κλήθηκε από το σύζυγό της ο παθολόγος Μαλακός, ο οποίος την εξέτασε παρά το ότι δεν κλήθηκε από συνάδελφο, συνέστησε δε να εισαχθεί στη χειρουργική κλινική, να γίνει αξονική τομογραφία και νευρολογική εξέταση. Αυτά αποδείχθηκαν πλήρως κατά τη διαδικασία και δεν αμφισβητούνται . Αυτά που γράψατε, ότι την εξέτασε και την έστειλε στο σπίτι της και όταν επανήλθε την παρέπεμψε στη χειρουργική κλινική και έφυγε παρ’ ότι είχε εφημερία, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».
Το in.gr διευκρινίζει ότι στην αρχική της μορφή το in.gr μετέδωσε την είδηση όπως την έλαβε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Προχωρά σε δύο δοκιμές πυραύλων κρουζ μακρού βεληνεκούς
- Ουκρανία: Γιατί ο Μακρόν θέλει να δει τον Πούτιν – Σε ποιους στέλνει μήνυμα
- Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και ζημιές από σεισμό 6 Ρίχτερ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου