Επίθεση καγκουρό σε… 94χρονη στην Αυστραλία
Η μάχη που έδωσε μία 94χρονη Αυστραλή με ένα καγκουρό, το οποίο της επιτέθηκε στον κήπο του σπιτιού της όπου έκανε δουλειές στο Τσάρλβιλ του Κουίνσλαντ, κάνει σήμερα το γύρο του Διαδικτύου. «Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει» λέει η Φίλις Τζόνσον, η οποία μάταια προσπάθησε να διώξει το καγκουρό με τη σκούπα που κρατούσε. «Ούτε ο σκύλος δεν μπορούσε να βοηθήσει, ήταν πολύ φοβισμένος» αναφέρει. Οι επιθέσεις καγκουρό είναι σπάνιες, συνήθως τα χαριτωμένα μαρσιποφόρα το βάζουν στα πόδια όταν τα πλησιάσεις.
Η μάχη που έδωσε μία 94χρονη Αυστραλή με ένα καγκουρό, το οποίο της επιτέθηκε στον κήπο του σπιτιού της όπου έκανε δουλειές στο Τσάρλβιλ του Κουίνσλαντ, κάνει σήμερα το γύρο του Διαδικτύου. «Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει» λέει η Φίλις Τζόνσον, η οποία μάταια προσπάθησε να διώξει το καγκουρό με τη σκούπα που κρατούσε.
Οι επιθέσεις καγκουρό είναι σπάνιες. Συνήθως τα χαριτωμένα μαρσιποφόρα το βάζουν στα πόδια όταν τα πλησιάσεις.
«Ήταν πιο ψηλό από μένα και προχωρούσε προς το μέρος μου σπρώχνοντας την μπουγάδα που είχα απλώσει. Έτυχε να έχω κοντά μου μία σκούπα κι άρχισα να του την κουνάω. Την κοπάνησα στο κεφάλι του γιατί συνέχισε να πλησιάζει προς το μέρος μου -ούτε ο σκύλος δεν μπορούσε να βοηθήσει, ήταν πολύ φοβισμένος» ανέφερε η 94χρονη.
Ο γιος της Τζόνσον δεν κατάφερε να διώξει το καγκουρό και χρειάστηκε η επέμβαση δύο αστυνομικών που κλήθηκαν στο σπίτι της γυναίκας και ψέκασαν το ζώο με σπρέι πιπεριού για να το ακινητοποιήσουν.
«Είμαι καλά, παρότι το καγκουρό μου έκοψε ένα κομμάτι σάρκας από το πόδι κι ίσως χρειαστεί να χειρουργηθώ. Συνήθιζα να τα ταΐζω, να τους δίνω ψωμάκι κι ήταν πάντα τόσο ευγενικά. Δεν ήταν τόσο μεγάλα όπως αυτό και δεν είχαν έρθει ποτέ έτσι κατά πάνω μου. Αυτό φαίνεται ότι με είχε βάλει στόχο. Με έσπρωχνε και με κλώτσαγε με τα πόδια του» είπε από το νοσοκομείο η Τζόνσον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
- Τέμπη: Αγρυπνία στις εστίες του ΑΠΘ για τα 57 θύματα της τραγωδίας

