Γονείς για τέταρτη φορά έγιναν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Μπέκαμ, καθώς η Βικτόρια έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Κυριακής το τέταρτο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας γέννησε στο νοσοκομείο Σένταρς Σινάι στο Λος Άντζελες με καισαρική τομή. «Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος για τη γέννηση της κόρης μου, Χάρπερ Σέβεν Μπέκαμ» έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη σελίδα του στο Facebook.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Μπέκαμ, καθώς η Βικτόρια έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Κυριακής το τέταρτο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας γέννησε στο νοσοκομείο Σένταρς Σινάι στο Λος Άντζελες με καισαρική τομή.
Στη σελίδα του στο Facebook ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγραψε: «Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος για τη γέννηση της κόρης μου, Χάρπερ Σέβεν Μπέκαμ».
Οι τρεις γιοι του ζευγαριού, ο Μπρούκλιν, ο Ρομέο και ο Κρουζ δήλωσαν πολύ χαρούμενοι που έχουν πλέον μία αδελφή.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής είπε ακόμη ότι η σύζυγός του, Βικτόρια, είναι πολύ καλά στην υγεία της.
Το κοριτσάκι είναι το τέταρτο παιδί του διάσημου ζευγαριού, το οποίο παντρεύτηκε το 1999.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
