Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος εξελέγη νέος πρόεδρος του ΙΟΒΕ
Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος εξελέγη νέος πρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). Ο κ. Κυριακόπουλος διαδέχεται τον Μιχαήλ Κορτέση, ο οποίος απεχώρησε από τη θέση του προέδρου μετά από πενταετή θητεία.
Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος εξελέγη νέος πρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). Ο κ. Κυριακόπουλος διαδέχεται τον Μιχαήλ Κορτέση, ο οποίος απεχώρησε από τη θέση του προέδρου μετά από πενταετή θητεία.
Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος σπούδασε Μηχανικός Μεταλλείων στο Montanuniversitaet Leοben στην Αυστρία και στο Πανεπιστήμιο του Newcastle Upon Tyne στην Αγγλία. Έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το INSEAD στο Fontainebleau της Γαλλίας. Είναι πρόεδρος του Ομίλου S&B Βιομηχανικά ΑΕ, πρόεδρος της Μοτοδυναμική ΑΕΕ, μέλος του ΔΣ της Lavipharm ΑΕ και της Lamda Development AE.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του ΣΕΒ-Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (2000-2006), αντιπρόεδρος της BusinessEurope (UNICE) και των Ελληνικών Χρηματιστηρίων ΑΕ και πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (2006-2009).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέες κατηγορίες κατά του Μαδούρο προαναγγέλλει ο Τραμπ – Στον ανακριτή ο πρώην πρόεδρος της Βενεζουέλας
- ΕΕ: Πως συνδέει η Κάγια Κάλας τον πόλεμο στο Ιράν και τον πόλεμο στην Ουκρανία με τη Ρωσία
- Μήτογλου: «Όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο παίζουμε πολύ καλύτερα»
- Τουλάχιστον 100 νεκροί σε Κένυα και Τανζανία εξαιτίας κατολισθήσεων
- «Τα μάτια του είναι λίγο τρελά» – Η Μελάνια, η Μπριζίτ και το ρομπότ που το έλεγαν «Σχήμα 3»
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Η κάμερα του δύτη κατέγραψε το μαρτυρικό του τέλος – «Προσπάθησε για 40 λεπτά»