Πιστοί στο ραντεβού τους στο Σύνταγμα οι «Αγανακτισμένοι»
Σε ειρηνικό κλίμα πραγματοποίθηκε η συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα την Παρασκευή, με την προσέλευση πάντως να είναι χαμηλότερη από το συνηθισμένο. Το βράδυ της Παρασκευής, η κυκλοφορία στην Αμαλίας είχε διακοπεί ενώ τα οχήματα κινούνταν κανονικά σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους γύρω από την πλατεία.
Σε ειρηνικό κλίμα πραγματοποίθηκε η συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα την Παρασκευή, με την προσέλευση πάντως να είναι χαμηλότερη από το συνηθισμένο.
Υπενθυμίζεται πως οι «Αγανακτισμένοι» είχαν επιστρέψει μπροστά από τη Βουλή την Πέμπτη, καθώς το βράδυ της Τετάρτης -και μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου- η εικόνα της πλατείας θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο ενώ τα δακρυγόνα και οι καπνοί από τις φωτιές έκαναν εξαιρετικά δύσκολο ακόμη και το να σταθεί κανείς στο Σύνταγμα.
Το απόγευμα της Παρασκευής, η κυκλοφορία στην Αμαλίας είχε διακοπεί ενώ τα οχήματα κινούνταν κανονικά σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους γύρω από την πλατεία.
Στην πλατεία ήταν επίσης προγραμματισμένη και συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στην πλατεία Συντάγματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα άνοιξε την Παρέλαση των Εθνών (vids+pics)
- Ουκρανικό: Ένας τρίτος κύκλος διαπραγματεύσεων θα διεξαχθεί «σύντομα», δηλώνει ο Πεσκόφ


