Νέες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ξανά η πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να απωθήσει εκατοντάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί εκεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι διαδηλωτές απάντησαν με πέτρες στους αστυνομικούς, ενώ από τα επεισόδια αρκετά άτομα τραυματίστηκαν. Πάνω από 1.000 οι τραυματίες.
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ξανά η πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να απωθήσει εκατοντάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί εκεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πάνω από 1.000 οι τραυματίες.
Οι διαδηλωτές απάντησαν με πέτρες στους αστυνομικούς, ενώ από τα επεισόδια αρκετά άτομα τραυματίστηκαν.
Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης ο αριθμός των τραυματιών ξεπέρασε τους 1.000, αναφέρει τοι υπουργείο Υγείας. Ανάμεσά τους είναι και 40 αστυνομικοί.
Οι διαδηλωτές στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν ξανά έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου και ξέσπασαν συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι συγκρούσεις μεταφέρθηκαν τελικά στην πλατεία Ταχρίρ, όπου αστυνομικές δυνάμεις έκλεισαν τους κεντρικούς δρόμους.
Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τη χειρότερη βία που ξέσπασε στην πλατεία Ταχρίρ τις τελευταίες εβδομάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μελόνι: Φέρνει αυστηρότερα μέτρα για το μεταναστευτικό
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση

