Συνάντηση με τον εμίρη του Κατάρ είχε ο Γιώργος Παπανδρέου
Με τον εμίρη το Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά Αλ-Θανί, ο οποίος κάνει διακοπές στην Ελλάδα, συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις επενδύσεις του Κατάρ στην Ελλάδα ενώ αναφέρθηκαν στα τεκταινόμενα στον αραβικό κόσμο καθώς επίσης και για τις εξελίξεις στην Λιβύη.
Με τον εμίρη το Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά Αλ-Θανί, ο οποίος κάνει διακοπές στην Ελλάδα, συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν άτυπη και έγινε στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης, όπου έχει καταλύσει ο ηγέτης του εμιράτου.
Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί και η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Ο κ. Παπανδρέου με τον εμίρη του Κατάρ συζήτησαν για τις επενδύσεις του Κατάρ στην Ελλάδα ενώ αναφέρθηκαν στα τεκταινόμενα στον αραβικό κόσμο καθώς επίσης και για τις εξελίξεις στην Λιβύη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καρδίτσα – ΑΕΚ 71-79: Με ηγέτη τον Μπάρτλεϊ η «Ένωση» (vid)
- Eurovision 2026: Aκούστε τα 14 υποψήφια τραγούδια του πρώτου ελληνικού ημιτελικού
- Παραγουάη: Υπεγράφη η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου Eυρωπαϊκής Ένωσης-Mercosur
- Ελλάδα – Τουρκία 20-8: Η Εθνική συνέτριψε τους Τούρκους και πάει αήττητη στο ντέρμπι με τους Ιταλούς!
- Προμηθέας – Πανιώνιος 87-91: Διπλό στην Πάτρα και δεύτερη σερί νίκη για τους Κυανέρυθρους
- Χρυσός: Γιατί οι κεντρικές τράπεζες τον…μαζεύουν

