Τον Αλέκο Παπαδόπουλο προτείνει ο Ευ.Βενιζέλος για το Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας
Στον πρώην υπουργό Οικονομικών Αλέκο Παπαδόπουλο πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών, Ευ.Βενιζέλος, να αναλάβει επικεφαλής του Ταμείου για την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου, όπως γνωστοποίησε την Τετάρτη. Επιβεβαιώνοντας το γεγονός ο Αλέκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «η απάντηση μου ήταν αρνητική». Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος εκτιμά ότι «αν του ασκηθεί διακομματική πίεση θα μπορούσε να δεχθεί».
Στον πρώην υπουργό Οικονομικών Αλέκο Παπαδόπουλο πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, να αναλάβει επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου, όπως γνωστοποίησε την Τετάρτη μιλώντας στη Βουλή.
Επιβεβαιώνοντας το γεγονός ο Αλέκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «η απάντηση μου ήταν αρνητική».
Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος εκτιμά ότι «αν του ασκηθεί διακομματική πίεση θα μπορούσε να δεχθεί».
Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα όσα είπε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το περασμένο Σάββατο, κατά την οποία του απηύθυνε την πρόταση να τεθεί επικεφαλής του υπό σύσταση Ταμείου.
«Η απάντηση μου ήταν αρνητική», ανέφερε ο πρώην υπουργός.
Να σημειωθεί ότι την επικοινωνία του με τον πρώην υπουργό, ο κ. Βενιζέλος γνωστοποίησε στην Βουλή, απαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ο οποίος διατύπωσε την πρόταση αυτή προς τον υπουργό.
«Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες. Ήδη επικοινώνησα με τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο και πιστεύω ότι αν του ασκηθεί διακομματική πίεση θα μπορούσε να δεχθεί» απάντησε συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το μυαλό του Ολυμπιακού είναι τώρα στους τρεις πόντους…
- Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης των Υπουργών με επενδυτές
- Συμμορία ανηλίκων έκλεβε και λήστευε φούρνους και περίπτερα σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία – 4 συλλήψεις
- Ρεάλ και Σίτι: Οι απόλυτοι οικονομικοί κυρίαρχοι του ποδοσφαίρου
- Οι ηγέτες της AI στο εξώφυλλο του TIME – Η τεχνολογία που σφράγισε το 2025
- Οι «Enhanced Games» προκαλούν νέο σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό!

