Εξάμηνη παράταση για τη στήριξη των τραπεζών από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
Το πράσινο φως για την παράταση έως τα τέλη του 2011 του προγράμματος επανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, καθώς και άλλων μέτρων στήριξης των τραπεζών, άναψε η Κομισιόν.
Το πράσινο φως για την παράταση έως τα τέλη του 2011 του προγράμματος επανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, καθώς και άλλων μέτρων στήριξης των τραπεζών, άναψε η Κομισιόν.
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών κανονισμών για τις κρατικές ενισχύσεις, την εξάμηνη παράταση, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2011, του προγράμματος για την επανακεφαλαιοποίηση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα από το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η στήριξη των ελληνικών τραπεζών από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα συνεχιστεί, καθώς εξάμηνη παράταση έλαβαν και άλλα προγράμματα, όπως αυτά για τις εγγυήσεις και τα ομολογιακά δάνεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οδηγός για αρχάριους: Οι συμβουλές των δημιουργών του Stranger Things για να απολαύσεις καλύτερα τον 5ο κύκλο
- Ο προϋπολογισμός στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών
- Ιαπωνία: Πιθανός ένας νέος σεισμός πάνω από 8 Ρίχτερ μετά τα 7,6
- Πώς «έκρυψαν» τη σύνδεση EYΠ – Predator
- Ανδρουλάκης από το μπλόκο της Καρδίτσας: Στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών και του δίκαιου αγώνα τους
- Ιράν–Αίγυπτος: Η σύγκρουση για τον χαρακτηρισμό του αγώνα ως «Παιχνίδι Υπερηφάνειας» στο Μουντιάλ των ΗΠΑ
