
Η Κίνα προτίθεται να δανείσει ευρωπαϊκές χώρες με πρόβλημα, δήλωσε ο Γουέν Τζιαμπάο
Την πρόθεση της Κίνας να δανείσει ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα δανεισμού διατύπωσε ο Κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο, από τη Βρετανία, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης για εμπορικές και πολιτικές επαφές. Ο Κινέζος πρωθυπουργός σημείωσε ότι αυτό θα πράξει με την Ουγγαρία στις αρχές της εβδομάδας.
Την πρόθεση της Κίνας να δανείσει ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα δανεισμού διατύπωσε ο Κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο, από τη Βρετανία, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης για εμπορικές και πολιτικές επαφές.
Ο Κινέζος πρωθυπουργός σημείωσε ότι αυτό θα πράξει με την Ουγγαρία στις αρχές της εβδομάδας.
Ο Γουέν Ζιαμπάο δήλωσε ότι η Κίνα δεν έχει καμία πρόθεση να επιδιώξει εμπορικό πλεόνασμα και ότι επιθυμεί για τη χώρα του μία βιώσιμη και ισορροπημένη εμπορική ανάπτυξη.
Ο Κινέζος πρωθυπουργός βρίσκεται στη Βρετανία από το Σάββατο, για την Σύνοδο Βρετανίας – Κίνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Μία απουσία ενόψει του τρίτου αγώνα με τη Βαλένθια
- Πρωτοφανής επίθεση Τραμπ στο Εθνικό Ιδρυμα Επιστήμης
- Συρμός του ΗΣΑΠ βγήκε εκτός αποβάθρας – Οι επιβάτες κατέβηκαν στον επόμενο σταθμό
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ με τους «ακροδεξιούς ψάλτες» του ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι σε θέση να κάνει πολιτικές νουθεσίες
- Νέα Φιλαδέλφεια: Ξυλοδαρμός 17χρονου μαθητή στο φάσμα του αυτισμού για ένα… σπρώξιμο
- Φραντσέσκα Αλμπανέζε: «Η Ελλάδα οφείλει να παύσει κάθε υποστήριξη προς το Ισραήλ»
