Προσφυγή κατά της απόφασης για μη εισαγωγή φοιτητών στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας
To Πανεπιστήμιο Αθηνών προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον του πρώην υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Πανάρετου, για την απόφασή του να μην εισαχθούν φοιτητές στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Ιδρύματος.
To Πανεπιστήμιο Αθηνών προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον του πρώην υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Πανάρετου, για την απόφασή του να μην εισαχθούν φοιτητές στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Ιδρύματος.
Συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας υποβάλλοντας αίτηση ακυρώσεως και αίτηση αναστολής ισχύος της απόφασης του κ. Πανάρετου, θεωρώντας ότι η απόφαση αυτή θίγει το αυτοδιοίκητο του ιδρύματος και προσβάλει το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν «να αμύνεται» έναντι των Ταλιμπάν
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]
