
Η Γερουσία επικύρωσε την εκλογή του Λίο Πανέτα στο υπουργείο Άμυνας
Με τις ψήφους όλων των βουλευτών ενέκρινε την Τρίτη η Γερουσία των ΗΠΑ την εκλογή του μέχρι πρότινος επικεφαλής της CIA, Λίο Πανέτα, στο υπουργείο Άμυνας. Η θητεία του νέου υπουργού συμπίπτει με την έναρξη της σταδιακής αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν.
Με τις ψήφους όλων των βουλευτών ενέκρινε την Τρίτη η Γερουσία των ΗΠΑ την εκλογή του μέχρι πρότινος επικεφαλής της CIA, Λίο Πανέτα, στο υπουργείο Άμυνας.
Ο Πανέτα αντικαθιστά τον Ρόμπερτ Γκέιτς που είχε εκφράσει από καιρό την πρόθεση του να αποχωρήσει από το αξίωμα.
Η θητεία του νέου υπουργού αρχίζει την 1η Ιουλίου και συμπίπτει με την έναρξη της σταδιακής αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν.
Την Τετάρτη προγραμματίζεται άλλωστε ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα που θα καλύψει το ζήτημα του Αφγανιστάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Σε θανάτωση θα οδηγηθούν 80 από τους διαβόητους «ιπποπόταμους του Εσκομπάρ» στην Κολομβία
- Meteo: Η αφρικανική σκόνη ήρθε και θα μείνει – Πότε αναμένονται λασποβροχές – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές


