«Ρήξη και αποδέσμευση από την ΕΕ» ζήτησε η Αλ.Παπαρήγα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
«Ρήξη, ανατροπή αποδέσμευση από την ΕΕ. Δεν υπάρχει άλλη απάντηση ρεαλιστική για το λαό» δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
«Ρήξη, ανατροπή αποδέσμευση
από την ΕΕ. Δεν υπάρχει άλλη απάντηση ρεαλιστική για το λαό» δήλωσε την Τετάρτη η Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Στο Πεδίο του Άρεως, όπου ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος δήλωσε ότι «ο αγώνας εναντίον του μεσοπρόθεσμου προγράμματος θα συνεχιστεί μέχρι την τελική απόκρουσή του».
Είπε ακόμα ότι «οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης του μεσοπρόθεσμου και έως την ψήφισή του.
Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ, η συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης ήταν εντυπωσιακή και έφτασε το 100% στις ΔΕΚΟ.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για την κινητοποίηση, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας και γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ, Στάθης Ανέστης, δήλωσε: «Επιτέλους να πληρώσουν οι ένοχοι, οι φοροκλέπτες, οι έχοντες και οι κατέχοντες».
»Δεν θα επιτρέψουμε σε όλους αυτούς που λεηλάτησαν τη χώρα και τους πολίτες να αρπάξουν και το δημόσιο πλούτο και να καταστρέψουν τη χώρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υποκλοπές: Ένοχη σιωπή
- Μίλτος Πασχαλίδης: Η συγγραφή, η πατρότητα και τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδερφό του
- Νέος ισχυρός σεισμός στη Θεσπρωτία – Μπαράζ δονήσεων τις τελευταίες ημέρες
- Βρετανία: «Η μηνιγγίτιδα μας την πήρε σε 12 ώρες» – Απαρηγόρητος ο πατέρας της 18χρονης μαθήτριας στο Κεντ
- H OpenAI ετοιμάζει «superapp» που συνδυάζει το ChatGPT με browser
- Τέμπη: Σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών για «το δίδυμο Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού» – «Φασιστική νοοτροπία»
