Εκδήλωση με τίτλο «Ελλάδα και Διεθνείς Οίκοι Αξιολόγησης: Μύθοι και Αλήθειες» διοργανώνει αύριο το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Αθηνά.

Το επιμελητήριο ανταποκρινόμενο στην ανάγκη των μελών του και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας για ουσιαστική ενημέρωση πάνω στις οικονομικές εξελίξεις προσκάλεσε στην Ελλάδα τον κ. Moritz Kraemer, Υπεύθυνο Αναλυτή για την Ελλάδα της Standard & Poor’s για μία ανοικτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Εκτός του κ. Moritz Kraemer, που θα κληθεί να εξηγήσει τους λόγους που η Standard & Poor’s προχώρησε σε νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας σε «CCC» από «Β», θα παρέμβουν η κα. Μ. Ξαφά, οικονομολόγος και πρώην στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και ο Καθηγητής του Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Γ. Βαρουφάκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ