
Στη Βουλή η δικογραφία για τις οικονομικές ατασθαλίες στον ΕΟΤ τη διετία 2008-2009
Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο η δικογραφία για τις οικονομικές ατασθαλίες στον ΕΟΤ τη διετία 2008-2009, σχετικές με δημόσιες σχέσεις. Η δικαστική έρευνα ξεκίνησε μετά από δύο πορίσματα του προέδρου του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή.
Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο η δικογραφία για τις οικονομικές ατασθαλίες στον ΕΟΤ τη διετία 2008-2009, σχετικές με δημόσιες σχέσεις.
Ειδικότερα, η δικογραφία αφορά δαπάνες για φιλοξενίες ατόμων, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είχαν φύγει από την Ελλάδα, δώρα μεγάλης αξίας, αλλά και απευθείας αναθέσεις, οι οποίες όμως δεν είχαν το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, όπως απαιτεί ο νόμος.
Η δικαστική έρευνα ξεκίνησε μετά από δύο πορίσματα του προέδρου του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες
- Τράπεζα της Αγγλίας: Συναγερμός για το Mythos της Anthropic
- Γιορτή σήμερα 12 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]
- Ο Μπέζος «κλέβει» ταλαντούχο στέλεχος από την OpenAI



