Δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος ζητά η Ντ.Μπακογιάννη
Επίθεση στον πρωθυπουργό για τα περί δημοψηφίσματος εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι ο κ. Παπανδρέου «πετάει κορώνες για θολά δημοψηφίσματα, προκειμένου να αγοράσει χρόνο, για μια κυβέρνηση που εδώ και καιρό έχει τελειώσει». Η ίδια επαναφέρει την πρότασή της για δημοψήφισμα, προκειμένου να αποφασιστεί αν η επόμενη Βουλή θα προχωρήσει στην Αναθεώρηση του Συντάγματος.
Επίθεση στον πρωθυπουργό για τα περί δημοψηφίσματος εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι ο κ. Παπανδρέου «πετάει κορώνες για θολά δημοψηφίσματα, προκειμένου να αγοράσει χρόνο, για μια κυβέρνηση που εδώ και καιρό έχει τελειώσει».
Η ίδια επαναφέρει την πρότασή της για δημοψήφισμα, προκειμένου να αποφασιστεί αν η επόμενη Βουλή θα προχωρήσει στην Αναθεώρηση του Συντάγματος.
«Η αναθεώρηση του Συντάγματος και οι πολιτικές αλλαγές που θα επιφέρει, θα αποτελέσουν μια ανατροπή στην πράξη των στρεβλώσεων και των ανεπαρκειών που έχει επιβάλλει το πολιτικό σύστημα τα τελευταία 30 χρόνια» καταλήγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλιφόρνια: Οι κροίσοι ετοιμάζουν βαλίτσες
- Μπαρτζώκας: «Δείχνει βαρύ το διάστρεμμα του Μόρις, ο αστράγαλός του είναι πολύ πρησμένος»
- ΕΚΤ: Οι έξι υποψήφιοι για τη θέση του αντιπροέδρου
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν
- Η επένδυση που εξετάζουν οι ΗΠΑ στη Γροιλανδία
- Η νέα αισθησιακή καμπάνια της Μαντόνα για την Dolce & Gabbana – «Η μόνη γυναίκα που με φοβίζει»


