Aπεργούν την Πέμπτη 9 Ιουνίου οι υπάλληλοι στις τράπεζες
Πανελλαδική απεργία σε όλες τις τράπεζες για την Πέμπτη 9 Ιουνίου αποφάσισε η ΟΤΟΕ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας την Παρασκευή, ενάντια, όπως αναφέρει, «στις παρεμβάσεις κυβέρνησης και τραπεζιτών, που σχεδιάζουν νέες επιθέσεις στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και στο ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των σημαντικών δημόσιων οργανισμών». Οι τραπεζοϋπάλληλοι θα λάβουν επίσης μέρος στη γενική απεργία της 15ης Ιουνίου.
Πανελλαδική απεργία σε όλες τις τράπεζες για την Πέμπτη 9 Ιουνίου αποφάσισε η ΟΤΟΕ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας την Παρασκευή, ενάντια, όπως αναφέρει, «στις παρεμβάσεις κυβέρνησης και τραπεζιτών, που σχεδιάζουν νέες επιθέσεις στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και στο ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των σημαντικών δημόσιων οργανισμών».
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, η ΟΤΟΕ συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας «στην νεοφιλελεύθερη κυβερνητική θύελλα των αντεργατικών μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου του Μνημονίου Νο 2».
Τέλος την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, συμμετέχει στην Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των Συνδικάτων, που αποφασίστηκε από κοινού με τα συνδικάτα της Ευρώπης, απέναντι στο συνολικό σχέδιο άγριας λιτότητας που σχεδιάζουν οι συντηρητικές Κυβερνήσεις της Ευρωζώνης, για όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
