Aπεργούν την Πέμπτη 9 Ιουνίου οι υπάλληλοι στις τράπεζες
Πανελλαδική απεργία σε όλες τις τράπεζες για την Πέμπτη 9 Ιουνίου αποφάσισε η ΟΤΟΕ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας την Παρασκευή, ενάντια, όπως αναφέρει, «στις παρεμβάσεις κυβέρνησης και τραπεζιτών, που σχεδιάζουν νέες επιθέσεις στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και στο ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των σημαντικών δημόσιων οργανισμών». Οι τραπεζοϋπάλληλοι θα λάβουν επίσης μέρος στη γενική απεργία της 15ης Ιουνίου.
Πανελλαδική απεργία σε όλες τις τράπεζες για την Πέμπτη 9 Ιουνίου αποφάσισε η ΟΤΟΕ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας την Παρασκευή, ενάντια, όπως αναφέρει, «στις παρεμβάσεις κυβέρνησης και τραπεζιτών, που σχεδιάζουν νέες επιθέσεις στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και στο ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των σημαντικών δημόσιων οργανισμών».
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, η ΟΤΟΕ συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας «στην νεοφιλελεύθερη κυβερνητική θύελλα των αντεργατικών μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου του Μνημονίου Νο 2».
Τέλος την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, συμμετέχει στην Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των Συνδικάτων, που αποφασίστηκε από κοινού με τα συνδικάτα της Ευρώπης, απέναντι στο συνολικό σχέδιο άγριας λιτότητας που σχεδιάζουν οι συντηρητικές Κυβερνήσεις της Ευρωζώνης, για όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου

