Κοντά σε συμφωνία με τους Κύπριους επενδυτές o Πανιώνιος
Στο τελικό στάδιο των επαφών μπαίνει από σήμερα η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος στην κυπριακή εταιρεία «Couvra Holdings LTD».
Χαλιλάϊ Ανδρέας
Στο τελικό στάδιο των επαφών μπαίνει από σήμερα η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος στην κυπριακή εταιρεία «Couvra Holdings LTD».
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους των επενδυτών και τον πρόεδρο των «κυανέρυθρων», Γεράσιμο Βεντούρη, κατέληξαν -σύμφωνα με πληροφορίες- σε καταρχήν συμφωνία και από σήμερα (26/05) θα ξεκινήσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, που αποτελεί βασικό βήμα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»