SingularLogic : Νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Η διοίκηση της εταιρίας Singularlogic ανακοινώνει την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Singularlogic εξελέγη ο κ. Δημήτρης Κάφαλης, οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Software Division και του COO (Chief Operating Officer).
Όπως επισημαίνεται, ο κ. Δημήτρης Κάφαλης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, όπως στις “Procter & Gamble Hellas A.E.”, «Pepsico-IVI A.E.», «Misko-Barilla A.E.» και «Allied Domecq A.E.”. Ξεκίνησε να εργάζεται στη Singularlogic, από το 2006, ως Γενικός Διευθυντής του Software Division, όπου η συμβολή του στην επιτυχή και κερδοφόρο ανάπτυξη του Division και της εταιρίας ήταν ιδιαίτερα σημαντική.
Αντίστοιχα, ο κ. Γιάννης Καρακαδάς μέχρι σήμερα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, διατηρεί τη θέση του εκτελεστικού Προέδρου του Ομίλου Singularlogic.
Αναφερόμενος στις νέες διοικητικές αλλαγές, o κ. Γ. Καρακαδάς, Πρόεδρος της Singularlogic, ανέφερε: « Η συμμετοχή του κ. Δ. Κάφαλη στο ΔΣ της εταιρίας και στα νέα του καθήκοντα, αναμένεται να συμβάλλει στην ενίσχυση της οργανωτική δομής της εταιρίας, στην ανάπτυξή της η οποία συνεχίζεται παρά τις συνθήκες ύφεσηs που επικρατούν στην αγορά, καθώς και στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»
Ειδικότερα, το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους κάτωθι:
• Ιωάννης Καρακαδάς (Εκτελεστικός Πρόεδρος)
• Ανδρέας Βγενόπουλος (Μη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος)
• Δημήτρης Κάφαλης (Διευθύνων Σύμβουλος)
• Μιλτιάδης Κορνάρος (Εκτελεστικό μέλος)
• Αρετή Σουβατζόγλου (Μη εκτελεστικό μέλος)
• Γιώργος Ευστρατιάδης (Μη εκτελεστικό μέλος)
• Γιώργος Κουλούρης (Μη εκτελεστικό μέλος)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ είπε πως το Συμβούλιο Ειρήνης «μπορεί» να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ και μετά έκανε πίσω
- Καιρός: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από την κακοκαιρία – Υποχρεωτική παύση εργασιών
- Δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό με φανταστικό «κεραυνό» του Ταρέμι (2-0, vids)
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Πάρτι, crypto, πόζα και ματωμένα supercar ενώ το Ιράν φλέγεται – Oργή για τη χλιδή των γόνων της ιρανικής ελίτ


