Θέλετε να πάρετε μια γεύση από βρετανική κουλτούρα; Τότε, το Σάββατο 21 Μαΐου, μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από την αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου που βρίσκεται στην οδό Αμαλίας, απέναντι από το Ζάππειο. Εκεί, η αγγλόφωνη κοινότητα της Αθήνας υπό τη σκέπη της Αγγλικανικής Επισκοπής πραγματοποιεί το ετήσιο ανοιξιάτικο μπαζάρ της, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Εκεί θα μπορείτε να βρείτε αγαπημένα εδέσματα των Βρετανών (σπιτικές μαρμελάδες, κέικ, chutney και lemon curd), να δοκιμάσετε μερικά από αυτά μαζί με το τσάι σας ή να αγοράσετε χειροτεχνήματα, βιβλία δεύτερης χρήσης.

Στο καρουσέλ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από προηγούμενη εκδήλωση στην εκκλησία St Paul’s, το γεύμα για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας.

Πέννυ Μπροτζάκη