Δεν θα παραστεί ο Κώστας Καραμανλής στο «Ζάππειο ΙΙ»
Ο τέως πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής γνωστοποίησε σε τακτικούς συνομιλητές του δεν θα παραστεί τελικά στην εκδήλωση της ΝΔ, το λεγόμενο και Ζάππειο ΙΙ, όπου και θα παρουσιαστεί το επικαιροποιημένο «γαλάζιο» οικονομικό πρόγραμμα.
Ραβανός Άρης
Απών από την εκδήλωση της ΝΔ στο Ζάππειο θα είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τέως πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.
Σύμφωνα με το Βήμα, ο κ. Καραμανλής γνωστοποίησε πριν από λίγη ώρα σε τακτικούς συνομιλητές του, ότι δεν θα παραστεί τελικά στην εκδήλωση της ΝΔ, το λεγόμενο και Ζάππειο ΙΙ, όπου και θα παρουσιαστεί το επικαιροποιημένο «γαλάζιο» οικονομικό πρόγραμμα.
Αν και η εκδήλωση θεωρείται κομβική για τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, αφού όπως λένε στην ηγετική ομάδα, από αυτή ξεκινάει η «γαλάζια» επιχείρηση «επιστροφή σε τροχιά εξουσίας», ο κ. Καραμανλής φαίνεται ότι αδιαφορεί για τα ποικίλα σχόλια που αναμένεται να προκαλέσει η απουσία του.
Εξάλλου, ο ίδιος το τελευταίο διάστημα είδε από μέλη της ηγετικής ομάδας της ΝΔ να αποκηρύσσεται η δημοσιονομική απογραφή του 2004, μια κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης του, παρά την προσπάθεια που έγινε να τον διαχωρίσουν από τον τότε υπουργό Οικονομίας κ. Γιώργο Αλογοσκούφη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υπερθέαμα: Γκολ και highlights από το Europa League (vids)
- Επενδύσεις: Οι γυναίκες βρίσκονται στο περιθώριο της επενδυτικής δραστηριότητας
- Μπενίτεθ: «Είχαμε θέληση και πάθος και είδατε τι συνέβη στο τέλος»
- ΗΠΑ: Δηλαδή, μόλις απαγόρεψαν τις πιτζάμες στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φλόριντα;
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός – Παρί 99-104: Νέα ήττα για το «τριφύλλι» στη Euroleague…

