«Πράσινο φως» στην έκδοση του Ίβο Σαναντέρ στην Κροατία δίνει αυστριακό δικαστήριο
Δικαστήριο της Αυστρίας αποφάσισε τη Δευτέρα ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Κροατίας Ίβο Σαναντέρ μπορεί να εκδοθεί στην πατρίδα του, όπου θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για διαφθορά.
Δικαστήριο της Αυστρίας αποφάσισε τη Δευτέρα ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Κροατίας Ίβο Σαναντέρ μπορεί να εκδοθεί στην πατρίδα του, όπου θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για διαφθορά.
«Ο προεδρεύων δικαστής έκρινε κατά τη σημερινή διαδικασία ότι επιτρέπεται η έκδοσή του στην Κροατία» είπε τηλεφωνικώς στο πρακτορείο Reuters ο Χανς Ράτγκεμπ, πρόεδρος του περιφερειακού δικαστηρίου του Σάλτσμπουργκ.
Πρόσθεσε ότι ο Ίβο Σαναντέρ παραμένει υπό κράτηση μετά την έφεση κατά της απόφασης που άσκησαν συνήγοροί του.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Κροατίας καταζητείται για ανάμειξη σε σκάνδαλο διαφθοράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αεροπορικές: Ο πόλεμος στο Ιράν έχει προκαλέσει χάος στις μετακινήσεις
- ΗΠΑ: Μυστικοί πράκτορες του Ιράν, ανοικτοί στο ενδεχόμενο συνομιλιών με τη CIA για τον τερματισμό του πολέμου
- Super League: «Εμφύλιοι» διαιτητών για να μην τιμωρούνται
- Hatzidakis: Greece Will Move to Cut Energy Costs for Industry
- Αχαρνές: Συμμορία ανηλίκων έβαζε εμπόδια στον δρόμο και λήστευε οδηγούς – Εννέα συλλήψεις
- Η Θέλτα, η Μαντόνα και μια φανέλα του 1990

