Λάθος συζήτηση σε λάθος ώρα άνοιξαν Κ.Σημίτης και Β.Παπανδρέου, λέει ο Φ.Σαχινίδης
Σκληρή λιτότητα για πολλά χρόνια θα έφερνε η αναδιάρθρωση του χρέους, σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη. Τονίζει επίσης ότι ο Κώστας Σημίτης και η Βάσω Παπανδρέου άνοιξαν «λάθος συζήτηση σε λάθος ώρα».
Σκληρή λιτότητα για πολλά χρόνια θα έφερνε η αναδιάρθρωση του χρέους, σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη. Μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, τονίζει επίσης ότι ο Κώστας Σημίτης και η Βάσω Παπανδρέου άνοιξαν «λάθος συζήτηση σε λάθος ώρα».
Εκφράζει την άποψη ότι το ενδεχόμενο «κούρεμα» «θα οδηγήσει στα τάρταρα ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες».
Ο κ. Σαχινίδης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο εξίσωσης της φορολογίας πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, απορρίπτει νέα αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ και προαναγγέλλει τη θέσπιση εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων στη χορήγηση επιδομάτων.
Επίσης, θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος για εκλογές, αν και προειδοποιεί τη ΝΔ «να μην ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Λάρνακα – Άφαντοι οι δράστες
- Συρία: Ο Μακρόν και ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν ζητούν άμεση αποκλιμάκωση και μόνιμη κατάπαυση πυρός
- «Έχω παραιτηθεί», απαντά ο Ανεστίδης για τη «διαγραφή» από τη ΝΔ – Καταδικάζει τη μετάδοση των υβριστικών δηλώσεων η ΠΟΕΣΥ
- Αλόκα, ο προσκυνητής Λουκάνικος – «Φύλακας άγγελος» των Βουδιστών μοναχών για τη συμπόνια
- Άρης Betsson – Περιστέρι Betsson 93-75: Στο «Final-8» του Κυπέλλου οι «κίτρινοι», με 14/29 τρίποντα! (vid)
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ μιλούσαν με υπουργό του Μαδούρο μήνες πριν από την επιδρομή στο Καράκας
