Τράπεζα Κύπρου : Πανελλήνιος Μαθητικός Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος Μαθητικός Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός με θέμα ¨Αν τα δέντρα μιλούσαν…¨ που διοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Οίκαδε της Τράπεζας και το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.
Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010, απευθύνθηκε σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας καθώς και σε καλλιτεχνικά εργαστήρια και είχε πολύ μεγάλη απήχηση. Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν 7.500 ατομικά και ομαδικά έργα, τα οποία περιλαμβάνουν ζωγραφιές, κολλάζ, φωτογραφίες και κατασκευές.
Όλα τα έργα που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό θα εκτεθούν 5-8 Μαίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Μετρό στο Σύνταγμα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Επίσης το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαίου 2011 από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα θα λειτουργούν στον ίδιο χώρο βιωματικά εργαστήρια, όπου όλα τα παιδιά που θα έρθουν με τους γονείς τους, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τα δέντρα παίζοντας παιχνίδια, ζωγραφίζοντας σε μπαλόνια, φτιάχνοντας κατασκευές και φυτεύοντας το δικό τους δεντράκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης

