Συνελήφθη ο εφοριακός που φέρεται να καταχράστηκε δύο εκατομμύρια ευρώ
Αργά την Τετάρτη συνελήφθη στην περιοχή του Βύρωνα, ο εφοριακός της ΚΓ' ΔΟΥ Αθηνών, στην Κυψέλη, ο οποίος κατηγορείται ότι καταχράστηκε 2,2 εκατομμύρια ευρώ τα οποία βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό του.
Συνελήφθη αργά την Τετάρτη στην περιοχή του Βύρωνα, ο εφοριακός της ΚΓ’ ΔΟΥ Αθηνών, στην Κυψέλη, ο οποίος κατηγορείται ότι καταχράστηκε 2,2 εκατομμύρια ευρώ ταοποία βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό του.
Ο εφοριακός, ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος εσόδων της εφορίας, συνελήφθη βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής όπου κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέιλορ Λότνερ: Περιμένει το πρώτο παιδί του – Η ανάρτηση στο Instagram
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση αφήνει τους αγρότες στο έλεος της ακρίβειας
- Η ομιλία του Αταμάν στα αποδυτήρια και το «μήνυμα» για τον Ολυμπιακό
- Ο πάπας Λέων στο Μονακό: Έκκληση στη «χώρα των εκατομμυριούχων» για τη βοήθεια όσων έχουν ανάγκη
- Η δύσκολη παιδική ηλικία του Γιαμάλ: «Δεν μπορούσα να αγοράσω PlayStation και έπαιζα με κάρτες Pokemon για ένα ευρώ»
- Ηλεία: «Το δάγκωσαν τα ξαδέλφια του» – Τι ισχυρίζεται η μητέρα του κακοποιημένου βρέφους