Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών του σε σύγχρονα θέματα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που απασχολούν τα στελέχη,διοργανώνει εσπερίδα τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 και ώρα 18.00, στη συνεδριακή αίθουσα «Γ. Κοντογεώργης» της ΕΕΔΕ, με θέμα: «Η Εποχή του Ανθρώπου – Τάσεις στη Διαχείριση Ταλέντων».

Στην Εποχή του Ανθρώπου, όπως την ονόμασε ο Jeff Joerres, επικεφαλής της Manpower Group στο Νταβός,καλούμαστε να πετύχουμε περισσότερα με λιγότερα. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με ταλέντο, αλλά καιδέσμευση. Ενώ η ανεργία αυξάνεται, οι επιχειρήσεις δεν βρίσκουν τους ανθρώπους που χρειάζονται. Στηνεκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη Διεθνή Εικόνα της αγοράς εργασίας και τις Νέες Τάσεις, όπως τις έχει καταγράψει η ManpowerGroup.

Επίσης, θα παρακολουθήσουν τρία ενδιαφέροντα video με τον Tim Sanders για τη διαχείριση των ταλέντωναπό τη σειρά QuickTalks μέσω της πλατφόρμας Leadership Development Channel της εταιρίας SkillSoft.  Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη που ηγούνται, διοικούν και αναπτύσσουν ανθρώπους, καθώς και σεόσους ασχολούνται με θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ