Κλονίζουν την εμπιστοσύνη των τραπεζών οι κινητοποιήσεις στα διόδια, λέει η «Ολυμπία Οδός»
Σε αποχή από τις κινητοποιήσεις κατά των διοδίων καλεί η «Ολυμπία Οδός», που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Πάτρα- Πύργος -Τσακώνα, υποστηρίζοντας ότι «οι εκδηλώσεις εναντίον των διοδίων κλονίζουν την εμπιστοσύνη των τραπεζών και επενδυτών στο έργο και είναι πιθανό να αποτελέσουν εμπόδιο στη συμφωνία που απατείται για την εξασφάλιση ενδιάμεσης χρηματοδότησης».
Σε αποχή από τις κινητοποιήσεις κατά των διοδίων καλεί η «Ολυμπία Οδός», που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Πάτρα- Πύργος -Τσακώνα, υποστηρίζοντας ότι «οι εκδηλώσεις εναντίον των διοδίων κλονίζουν την εμπιστοσύνη των τραπεζών και επενδυτών στο έργο και είναι πιθανό να αποτελέσουν εμπόδιο στη συμφωνία που απαιτείται για την εξασφάλιση ενδιάμεσης χρηματοδότησης».
Σύμφωνα με την κοινοπραξία οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον της Ολυμπίας Οδού, ώστε να ξεπεραστεί η κρίση που αντιμετωπίζει το έργο βρίσκονται σε κρίσιμη φάση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.
Για το λόγο αυτό, η «Ολυμπία Οδός» καλεί κάθε μη εμπλεκόμενο μέρος να απέχει από δραστηριότητες που είναι δυνατόν να υπονομεύσουν τις διαπραγματεύσεις και συνεπώς την επιτυχή πορεία της κοινοπραξίας.
Η μη εξασφάλιση ενδιάμεσης χρηματοδότησης θα έχει ως ανεπιθύμητη συνέπεια την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, σημειώνει η κοινοπραξία.
Το κίνημα των διοδίων επανήλθε την Κυριακή, σηκώνοντας τις μπάρες σε αρκετούς σταθμούς κατά μήκος των εθνικών οδών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σέρρες: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 16χρονος που σκότωσε τον 17χρονο
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά
- Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League (pics)
- Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς
- «Πάμε με καλή ψυχολογία»: Τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Κλειστό το πορθμείο
