Ένας νεκρός στη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων στην Ιορδανία
Ένας Ιορδανός έχασε τη ζωή του στη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων διαδηλωτών και αστυνομίας στο Αμάν. Είναι ο πρώτος θάνατος πολίτη από το ξέσπασμα του κινήματος διαμαρτυρίας στη χώρα, πριν από τρεις περίπου μήνες.
Ένας Ιορδανός έχασε τη ζωή του στη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων διαδηλωτών και αστυνομίας στο Αμάν. Είναι ο πρώτος θάνατος πολίτη από το ξέσπασμα του κινήματος διαμαρτυρίας στη χώρα, πριν από τρεις περίπου μήνες.
«Ο Χάιρι Σαάντ Τζαμίλ, 55 ετών, πέθανε. Έπεσε σαν μάρτυρας» δήλωσε ανώνυμη πηγή από το νοσοκομείο Hamzeh όπου είχε μεταφερθεί ο άτυχος άνδρας.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο αριθμός των τραυματιών είναι πάνω από 130, και τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν στο Αμάν ανάμεσα σε διαδηλωτές-υποστηρικτές του καθεστώτος και τις δυνάμεις ασφαλείας , οι οποίες επιχείρησαν να τους διαλύσουν με εκτοξευτήρες νερού.
Αυτή είναι η πρώτη σύγκρουση μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών στην Ιορδανία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη


