Με θετικό πρόσημο έκλεισαν οι αγορές την Τετάρτη
Αυξητικές τάσεις παρουσίασαν οι αγορές την Τετάρτη, με τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ να καταγράφουν μικρή άνοδο.
Δουρμούσογλου Μιχάλης
Αυξητικές τάσεις παρουσίασαν οι αγορές την Τετάρτη, με τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ να καταγράφουν μικρή άνοδο.
Συγκεκριμένα, αύξηση κατά 0,56% κατέγραψε ο Dow Jones στη Νέα Υόρκη και διαμορφώθηκε στις 12.086,02 ενώ ο Standard&Poor’s 500 διαμορφώθηκε στις 1.297,54 μονάδες με αύξηση κατά 0.29%.
Ο δείκτης εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq διαμορφώθηκε στις 2698,30 μονάδες με άνοδο κατά 0.54%.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 αυξήθηκε κατά 0,58% μέχρι τις 5.795,88 μονάδες ενώ αυξητικές (+0,58%) ήταν και οι τάσεις του DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 6.804,45 μονάδες.
Αύξηση κατά 0,55% είχε ο CAC-40 στο Παρίσι και διαμορφώθηκε στις 3.913,73 μονάδες. Ο SMI στη Ζυρίχη έκλεισε στις 6.256,06 μονάδες με άνοδο κατά 0,48%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
