«Δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια από το απόγευμα της Δευτέρας
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το βράδυ της Δευτέρας ακτοπλοϊκώς, καθώς έχει εκδοθεί γενικό απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Βυθούλκας Διονύσης
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το βράδυ της Δευτέρας ακτοπλοϊκώς, καθώς έχει εκδοθεί γενικό απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας, του Λαυρίου και του Αγίου Κωνσταντίνου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Από τις 18:00 το απόγευμα δεν εκτελούνται δρομολόγια από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας, Λαυρίου και Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των φέρι μπόουτ μεταξύ Ρίου – Αντιρρίου.
Δεν εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Πρίνου-Καβάλας, ενώ το δρομολόγιο Κεραμωτής-Θάσου γίνεται μόνο με κλειστού τύπου πλοία.
Ήδη, το «Άγιος Γεώργιος» με 217 επιβάτες που είχε ξεκινήσει με προορισμό Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, χάραξε και πάλι πορεία προς τον Πειραιά, καθώς λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν μπορούσε να συνεχίσει το δρομολόγιο προς τις Κυκλάδες.
Δεν πραγματοποιήθηκε, ακόμα, στις 19:00 το δρομολόγιο του πλοίου «Πηνελόπη» από Θεσσαλονίκη για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο και Βαθύ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΝΦΙΑ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 – Τι πρέπει να προσέξετε
- Κραυγή αγωνίας για Δημοτική Κοινότητα της χώρας-Μείωση πληθυσμού 25% το 2026
- Ισπανικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό: «Σε κρίση η ομάδα του Μπενίτεθ, κίνδυνος ιστορικής αποτυχίας»
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
