Εξαρχέας, Μπρατάκος και Τοκάκης υποψήφιοι για το βραβείο «Δημήτρης Χορν»
Οι τρεις υποψήφιοι για το «Βραβείο Δημήτρης Χορν», με αλφαβητική σειρά, είναι οι ακόλουθοι:
–Παναγιώτης Εξαρχέας για το ρόλο του Πάτσυ στο «The new electric ballroom » του Έντα Γουόλς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά («Θέατρο Χώρα-Μικρή Χώρα») και το ρόλο του Τζιμ στο «Chatroom» του Έντα Γουόλς, σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου («Θέατρο Χώρα»).
–Παναγιώτης Μπρατάκος για το ρόλο του Φίλιπ στα «Ορφανά» του Λάιλ Κέσλερ, σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη («Αγγέλων Βήμα»).
–Θάνος Τοκάκης για το ρόλο του «Σερ Άντριου» στη «Δωδέκατη νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου («Αλίκη»).
Την εκδήλωση της απονομής θα χαιρετήσει ο Σταμάτης Φασουλής. Στο θεσμό του Βραβείου θα αναφερθεί ο πρόεδρος της επιτροπής, Κώστας Γεωργουσόπουλος. Μέλη της επιτροπής είναι ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου, η Λυδία Κονιόρδου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη.
Ο περυσινός νικητής του «Βραβείου Δημήτρης Χορν», Μιχάλης Οικονόμου, θα παραδώσει το χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν που είχε λάβει κατά την περυσινή βράβευσή του, στον φετινό βραβευθέντα.
Τη συνολικότερη οργάνωση έχουν επιμεληθεί ο Σταμάτης Φασουλής και ο Θεοδόσης Ισαακίδης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
- Wall Street: Οι επενδυτές ελπίζουν σε κέρδη στο τέλος του έτους σε ένα επιτυχημένο 2025
- Νίκολιτς: «Τον Μάϊο κρίνονται όλα, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]
- Γουατεμάλα: Φρίκη, εντοπίστηκαν 12 πτώματα – Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες μιλούν οι Αρχές
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 15ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Νιγηρία: Αφέθηκαν ελεύθεροι 130 από τους μαθητές καθολικού σχολείου που απήχθησαν τον Νοέμβριο


