Μόνο με λεωφορεία οι μετακινήσεις την Πέμπτη, χειρόφρενο στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς
Μόνο τα λεωφορεία θα κινηθούν την Πέμπτη στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία. Έτσι, χειρόφρενο σηκώνουν για όλη την ημέρα μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τρόλεϊ και τραμ.
Μαργαρίτη Κυριακή
Μόνο τα λεωφορεία θα κινηθούν την Πέμπτη στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.
Έτσι, χειρόφρενο σηκώνουν για όλη την ημέρα μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τρόλεϊ και τραμ.
Τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στην απεργία.
Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς καταγγέλλουν την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου, τη μείωση και ακύρωση δρομολογίων, ενώ υποστηρίζουν ότι ανοίγει ο δρόμος για την είσοδο ιδιωτών στα μέσα μεταφοράς.
Η απεργία της Πέμπτης αντικαθιστά εκείνη της 11ης Μαρτίου που είχε αναβληθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ρωσία στέλνει drones στο Ιράν – Πεσκόφ: Fake news, απλώς υπάρχει διάλογος
- Το Ιράν θα ανοίξει «νέο μέτωπο» στο Στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ, σε περίπτωση χερσαίας εισβολής των ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η πληγή ανοίγει, το απόστημα σπάει
- Τουρισμός: Μια μαγειρική εκπομπή του Netflix αλλάζει τα δεδομένα
- Λίβανος: Ορατός ο κίνδυνος να εφαρμοστεί σχέδιο καταστροφής, αντίστοιχο με αυτό του Ισραήλ στη Γάζα
- Μελάνια Τραμπ: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δίπλα σε ένα ανθρωποειδές ρομπότ


