Τηγανόψωμο
Τηγανόψωμο (μερίδα μία)
Υλικά
-1 φέτα (40γρ.) ξερό μαύρο ψωμί
-1 ασπράδι αβγού
-3 κουταλιές σούπας γάλα με 0% λιπαρά
-1 κουταλιά γλυκού λάδι σόγιας
-2 κοφτές κουταλιές γλυκού μέλι
Εκτέλεση
Μουλιάζετε το ψωμί στο γάλα, ρίχνετε πάνω το ασπράδι του αβγού και το τηγανίζετε
σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγανάκι με το σογιέλαιο. Στη συνέχεια το περιχύνετε
με το μέλι. Τρώγεται ζεστό.
| Σύσταση μιας μερίδας | |
| Θερμίδες | 236 |
| Πρωτεΐνες | 10,6gr |
| Λίπος | 6,5gr |
| Υδατάνθρακες | 33,7gr |
| Χοληστερίνη | 2mg |
health.in.gr
- Ολυμπιακός: Από την Αθήνα στην Αστάνα – Το ταξίδι των Πειραιωτών στο Καζακστάν (vid)
- Δημιουργήθηκε Μουσείο Μαθητικής Ιστορίας στο Κορακοβούνι Βόρειας Κυνουρίας
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»
- Σέμνη Καρούζου: Ένα μικρό «ευχαριστώ» διά χειρός Μανόλη Ανδρόνικου
- Νιγηρία: Έρευνες για κύκλωμα εμπορίας οργάνων μετά από φρικιαστική ανακάλυψη σε αστυνομική έφοδο
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ενοίκια «μαϊμού» των… 10 ευρώ το μήνα – Τι ψάχνει η ΑΑΔΕ
