Τηγανόψωμο (μερίδα μία)

Υλικά

-1 φέτα (40γρ.) ξερό μαύρο ψωμί
-1 ασπράδι αβγού
-3 κουταλιές σούπας γάλα με 0% λιπαρά
-1 κουταλιά γλυκού λάδι σόγιας
-2 κοφτές κουταλιές γλυκού μέλι

Εκτέλεση

Μουλιάζετε το ψωμί στο γάλα, ρίχνετε πάνω το ασπράδι του αβγού και το τηγανίζετε
σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγανάκι με το σογιέλαιο. Στη συνέχεια το περιχύνετε
με το μέλι. Τρώγεται ζεστό.

Σύσταση μιας μερίδας
Θερμίδες 236
Πρωτεΐνες 10,6gr
Λίπος 6,5gr
Υδατάνθρακες 33,7gr
Χοληστερίνη 2mg

health.in.gr