Πατατοσαλάτα Γερμανική (Μερίδες 8)

Νόστιμη προσφορά

Υλικά

6 φέτες μπέηκον ξεροτηγανισμένο
11/2 φλιτζ. κρύο νερό
3 κουταλιές αλεύρι
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
3 κοταλιές υποκατάστατο ζάχαρης
1/2φλιτζ. Ξίδι
6 μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε φέτες

Εκτέλεση

Αφαιρούμε το επί πλέον λίπος από το μπέηκον βάζοντάς πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Το σπάζουμεσε μικρά κομμάτια. Αναμιγνύουμε το νερό με το αλεύρι και χύνουμε
το μίγμα σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το υποκατάστατο ζάχαρης
και το ξίδι. Ζεσταίνουμε ανακατεύοντας μέχρι να γίνει παχύρρευστο. Προσθέτουμε
το φρεσκοτηγανισμένο μπέηκον και τις φρεσκοβρασμένες πατάτες και σερβίρουμε.

health.in.gr