Μοσχαρίσιο σουβλάκι
Μοσχαρίσιο σουβλάκι (μερίδα μία)
Υλικά
μοσχαρίσιο κρέας χωρίς πάχος (από στρογγυλό κατά προτίμηση), κομμένο σε λεπτές
φέτες
-1 κουταλιά της σούπας ξίδι
-1 κουταλιά της σούπας άσπρο ξηρό κρασί
-3 φυλλαράκια ξερό κρεμμύδι
-3 κομματάκια πράσινη πιπεριά
Εκτέλεση
Μαρινάρετε από το προηγούμενο βράδυ το κρέας μέσα στο ξίδι και το κρασί. Ακριβώς
πριν από το ψήσιμο, το στραγγίζετε καλά και το περνάτε σε ξυλαράκια για σουβλάκια
εναλλάξ με τα φύλλα του κρεμμυδιού και τα κομματάκια της πιπεριάς. Το ψήνετε
στο γκριλ ή σε ψηστιέρα. Το αλατοπιπερώνετε αφού ψηθεί.
| Σύσταση μιας μερίδας | |
| Θερμίδες | 312 |
| Πρωτεΐνες | 28,9gr |
| Λίπος | 21,0gr |
| Υδατάνθρακες | 1,9gr |
| Χοληστερίνη | 135mg |
health.in.gr
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ

