Μοσχαρίσιο σουβλάκι
Μοσχαρίσιο σουβλάκι (μερίδα μία)
Υλικά
μοσχαρίσιο κρέας χωρίς πάχος (από στρογγυλό κατά προτίμηση), κομμένο σε λεπτές
φέτες
-1 κουταλιά της σούπας ξίδι
-1 κουταλιά της σούπας άσπρο ξηρό κρασί
-3 φυλλαράκια ξερό κρεμμύδι
-3 κομματάκια πράσινη πιπεριά
Εκτέλεση
Μαρινάρετε από το προηγούμενο βράδυ το κρέας μέσα στο ξίδι και το κρασί. Ακριβώς
πριν από το ψήσιμο, το στραγγίζετε καλά και το περνάτε σε ξυλαράκια για σουβλάκια
εναλλάξ με τα φύλλα του κρεμμυδιού και τα κομματάκια της πιπεριάς. Το ψήνετε
στο γκριλ ή σε ψηστιέρα. Το αλατοπιπερώνετε αφού ψηθεί.
| Σύσταση μιας μερίδας | |
| Θερμίδες | 312 |
| Πρωτεΐνες | 28,9gr |
| Λίπος | 21,0gr |
| Υδατάνθρακες | 1,9gr |
| Χοληστερίνη | 135mg |
health.in.gr
- Νέος «μνηστήρας» για τον Αντετοκούνμπο οι Ρόκετς των Σενγκούν και Ντουράντ
- Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Ο χριστουγεννιάτικος χορός, που τους δείχνει πιο ερωτευμένους από ποτέ
- Zelenskiy to Meet Trump in Florida for Ukraine Peace Talks
- Εξι CEOs προειδοποιούν τη Gen Z: Η καριέρα όπως τη ξέραμε τελειώνει
- Προετοιμάζουν κλιμάκωση οι αγρότες: Συμβολικοί αποκλεισμοί μέχρι την Τρίτη – Στα Μάλγαρα κλείνει το ρεύμα προς Αθήνα
- Παυλίδης: «Είναι ωραίο να ακούς θετικά λόγια από τον Μουρίνιο, δεν περίμενα να έχω ήδη 50 γκολ»

