Μαγιονέζα(375 ml)
Μαγιονέζα(375 ml)
Υλικά
1 αβγό
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
1/2 κουταλάκι ξηρή μουστάρδα (2 ml)
1 φλιτζ ηλιέλαιο (250 ml)
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε το αβγό, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και το 1/4 του λαδιού
στο μπλέντερ. Αναμιγνύουμε στη χαμηλή ταχύτητα, προσθέτοντας γρήγορα το υπόλοιπο
λάδι για 20 δευτερόλεπτα. Φυλάμε τη μαγιονέζα μέσα σε βάζο σκεπασμένη στο ψυγείο.
1 κουταλιά (15 ml) περιέχει 3 χιλιοστόγραμμα νάτριο
health.in.gr
- Βενεζουέλα: Νυχτερινή εμφάνιση της Ματσάδο στο Οσλο – Η επιτροπή Νόμπελ καλεί τον Μαδούρο να «αποσυρθεί»
- Καραϊβική: «Πολύ ανήσυχη» η κυβέρνηση της Ουρουγουάης για την κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή
- Ο Τραμπ θέλει να εξασφαλιστεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CNN θα αλλάξει ιδιοκτήτη
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά