Μαγιονέζα(375 ml)

Νόστιμη προσφορά

Υλικά

1 αβγό
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
1/2 κουταλάκι ξηρή μουστάρδα (2 ml)
1 φλιτζ ηλιέλαιο (250 ml)

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε το αβγό, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και το 1/4 του λαδιού
στο μπλέντερ. Αναμιγνύουμε στη χαμηλή ταχύτητα, προσθέτοντας γρήγορα το υπόλοιπο
λάδι για 20 δευτερόλεπτα. Φυλάμε τη μαγιονέζα μέσα σε βάζο σκεπασμένη στο ψυγείο.

1 κουταλιά (15 ml) περιέχει 3 χιλιοστόγραμμα νάτριο

health.in.gr